Меценати подарували університету сучасний мультимедійний тир

До ювілею Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» бізнес-партнери і випускники зробили унікальний подарунок: придбали унікальне обладнання – безпечний інтерактивний мультимедійний тир. Відповідний сертифікат вручили ректору, професору Володимиру Онищенку під час символічних урочистостей. Відкриття нового тренінгового центру заплановане на лютий.

Нагадаємо, 12 грудня під час розширеного засідання Конференції трудового колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», присвяченого 205-річчю освітніх традицій Полтавської політехніки, відбулися стримані урочистості.

На головній сцені провідного класичного університету країни з вітальними промовами виступили члени Наглядової ради університету, бізнес-партнери, стейкхолдери, випускники та друзі Полтавської політехніки, які всебічно підтримують інноваційну діяльність флагмана вищої освіти Полтавщини та інвестують у сучасну підготовку молодих професійних кадрів. Вони відзначають, що під час кожного візиту до політехніки  приємно вражає оновлена матеріально-технічна база, сучасні навчальні аудиторії, комп’ютерні класи з оснащенням від відомих брендів, тренінгові центри та інноваційні освітні технології. Інвестуючи в університет, твердо переконані, що роблять вагомий внесок у майбутній розвиток України, долучившись до навчання нового покоління висококваліфікованих конкурентоспроможних професіоналів. Нині меценати підтримують необхідність базової військової підготовки для всіх здобувачів вищої освіти і створення навчального простору для практичного відпрацювання необхідних навичок.

У присутності представників академічної науково-педагогічної спільноти,  студентського самоврядування Полтавської політехніки та гостей урочистостей голова Наглядової ради Полтавської політехніки, генеральний директор потужної компанії НТП «Бурова техніка» Віталій Вітрик, директор компанії «Геосинтез інженірінг», випускник університету Іван Політучий і директор ТОВ «Укрнафтагазсервіс» (UNGS) Ігор Вітрик вручили ректору, професору Володимиру Онищенку сертифікат на придбання унікального обладнання – мультимедійного тиру.

«З нагоди 205-річчя Полтавської політехніки наші меценати зробили надзвичайний подарунок – обладнання для  нового тренінгового центру: інтерактивний мультимедійний тир.

Це значний внесок уже не лише в економічний розвиток, а й в обороноздатність України! Зважаючи на непрості реалії сьогодення, бізнес-партнери і випускники підтримують ініціативу університету посилити базову військову підготовку студентів різних спеціальностей. Університет візьме активну участь у пілотному проєкті Міністерства освіти і науки України із запровадження військово-облікової спеціальності «Стрілець».

Маючи власну кафедру військової підготовки і налагоджену співпрацю з правоохоронними органами, минулого року ми відкривали тренувальний простір для вдосконалення навичок володіння зброєю як студентів усіх спеціальностей, так і науково-педагогічних працівників. Відтепер ми зможемо продовжити на постійній основі безкоштовні тренування для студентів всіх спеціальностей, а ветерани зможуть ділитися практичним досвідом.

Інтерактивний мультимедійний тир встановлюємо у новому тренінговому центрі, який буде у розпорядженні кафедри військової підготовки і Центру ветеранського розвитку.

Дякуємо нашим друзям і стратегічним бізнес-партнерам за піклування про розвиток матеріально-технічної бази університету та актуальні потреби! Працюємо на Перемогу України!», – прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Нагадаємо, студенти і викладачі Полтавської політехніки протягом місяця тренували навички володіння зброєю у мультимедійному тиріПолтавська політехніка співпрацюватиме з Варшавською політехнікою і компанією Siemens у новому технологічному проєкті.

Нещодавно з нагоди свята «Укрпошта» випустила конверт і марку «205 років освітніх традицій», Митрополит Полтавський і Кременчуцький Федір нагородив університетську спільноту політехніки відзнакою єпархіїсемеро науковців університету нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки України до ювілею університетуотримали нагороди Полтавської обласної військової адміністрації та органів місцевого самоврядування.


Опубліковано