У четвер, 21 березня, в спорткомплексі Київського національного університету будівництва і архітектури  відбувся матч плей-оф Чемпіонату України з футзалу серед ЗВО, в якому зустрічалися збірні КНУБА та Державного університету “Житомирська Політехніка”. Підтримати свою  команду прийшло чимало вболівальників, які із захопленням підганяли своїх улюбленців вперед.
Гра з перших хвилин була дуже напруженою і сповненою боротьби. Господарі відкрили рахунок вже у дебюті зустрічі. Навіс Артема Криворучка з лівого флангу на дальню стійку замкнув Руслан Прудкий, пробивши зльоту і поціливши поміж ніг воротарю. Після цього команди обмінялися численними небезпечними моментами, але гравцям бракувало влучності на завершальній стадії. Під завісу першої двадцятихвилинки Андрій Полещук обіграв опонента на правому фланзі і зробив подачу у карний майданчик, яку головою замкнув Криворучко.

Тож, команди пішли на перерву з рахунком 2:0.
На початку другого тайму під час стандарту передачу Руслана Горового на “п’ятачок” замкнув Ілля Педак, про якого геть забули захисники. На 27-ій хвилині після передачі з кута майданчика від Прудкого гарматним пострілом з 15-ти метрів гол забив Сергій Побережний. За чотири хвилини до кінця зустрічі Андрій Панасюк взяв тайм-аут, після якого “політехніки” пішли в активний пресинг біля чужих воріт. “Будівельники” були готові до такого і вибігли у стрімку контр-атаку, яку завершили Прудкий і Криворучко.

За дві хвилини до кінця зустрічі гості замінили воротаря на п’ятого польового, але штучна більшість не принесла користі.
Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 5:0.

Тож збірна КНУБА вперше у своїй історії потрапила у фінальну частину Чемпіонату України з футзалу серед закладів вищої освіти, з чим їх і вітаємо!

Олександр Шамич, завідувач кафедри ФВіС КНУБА