НАУ нагороджено на XV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

27-29 березня 2024 року Національний авіаційний університет взяв участь у XV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», яка проходила в онлайн-режимі. Організатором заходу виступила Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Учасників виставки привітали Василь Кремень, президент Національної академії педагогічних наук України, президент Товариства «Знання» України, академік НАН України та НАПН України, а також Євген Баженков, директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

У рейтинговому конкурсі виставки НАУ нагороджено:

  • дипломом ГРАН-ПРІ«Інноваційна й наукова діяльність»;
  • дипломом за презентацію досягнень, активну участь і значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України»;
  • Золотою медаллю в номінації «Екологічна свідомість — шлях у майбутнє».

За вагомий особистий внесок у зміцнення та розвиток освітнього й наукового потенціалу Почесною грамотою був відзначений Володимир Шульга, в.о. ректора НАУ.

Галина Лазарєва, директорка Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ, заслужена працівниця освіти України, підготувала інформаційні матеріали для участі університету у виставці. Богдан Піонтковський-Вихватень, к.пед.н., психолог Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО, став переможцем конкурсу в тематичній номінації та був відзначений сертифікатом.

Доповідачі круглого столу на тему «Роль інформаційних технологій у післявоєнній відбудові України», організованого ННІРО спільно з Факультетом комп’ютерних наук та технологій і ВСП «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування НАУ», отримали дипломи.

Міжнародна виставка в умовах воєнного стану об’єднала широку освітню й наукову громадськість та майбутніх абітурієнтів заради процвітання рідної країни.

Висловлюємо щиру вдячність організаторам та вітаємо велику родину Національного авіаційного університету з почесними нагородами!

Запрошуємо майбутніх абітурієнтів вступати до НАУ у 2024 році!


Опубліковано