ВИЙШЛА КНИГА ПРОФЕСОРА КНУБА ПАВЛА БЕЗРОДНОГО «АРХІТЕКТУРНИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК»

До 60-річчя кафедри Основ архітектури та архітектурного проєктування КНУБА представляємо книгу професора кафедри ОААП Павла Павловича Безродного:

Павло Безродний. Архітектурний енциклопедичний словник. За науковою редакцією Народного архітектора України, завідувача кафедри ОААП, професора О.С.Слєпцова. Видавничий дім А+С.

У Архітектурному енциклопедичному словнику подано тлумачення найважливіших і найуживаніших термінів і понять, пов’язаних з теорією й історією архітектури, архітектурним проєктуванням, будівництвом, мистецтвом, а також іншими галузями діяльності, що межують з архітектурою, наведено найбільш яскраві приклади. У дане видання (1-е 1993 р., 2-е 2008 р.) внесено зміни й додаткові статті, пов’язані із сучасним розвитком суспільства, культури, архітектури та техніки. Книга буде корисною для студентів і викладачів архітектурних і художніх вищих та інших навчальних закладів архітектурного, будівельного та художньо-промислового профілів, дизайнерів, архітекторів, будівельників, а також для широкого кола читачів.

З приводу придбання книги запрошуємо звертатись на кафедру Основ архітектури та архітектурного проєктування КНУБА (тел. 044-241-55-64), до методиста Володимира (099-605-59-10). Вул. Преображенська, 2, кімн. 215.

Кафедра ОААП КНУБА


Опубліковано