Наказ про вакцинацію педпгогів можуть відстрочити, – Профспілка

У Профспілці працівників освіти та науки повідомили, що терміни реалізації наказу Міністерства охорони здоров’я, яким, зокрема, передбачено обов’язкову вакцинацію працівників навчальних закладів, можуть бути перенесені.
Про це сказав голова Профспілки Георгій Труханов під час всеукраїнського семінару фахівців обласних профспілкових організацій із соціально-економічних питань.
За інформацією Профспілки під час семінару голова Профспілки поінформував про основні вектори роботи та питання, зокрема, карантинні заходи уряду та умови роботи працівників установ та навчальних закладів у цьому зв’язку.
«Підбиваючи підсумок сказаному, було зазначено, що сьогодні це питання стоїть на особливому контролі і зараз ведеться робота щодо внесення змін до наказу МОЗ № 2153 та перенесення термінів його реалізації», – зазначили у Профспілці працівників освіти та науки.
Як відомо, наказ Міністерства охорони здоров’я, яким затверджено список професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковій профілактичній вакцинації, набуде чинності 8 листопада.

Опубліковано