Відкриття Студентського центру Олімпійської підготовки

У Київському національному університеті будівництва і архітектури урочисто відзначили Міжнародний день студентства 17 листопада. До цього дня було приурочене відкриття Студентського центру Олімпійської підготовки. Центр включає футбольне поле зі штучним покриттям, бігову доріжку, три баскетбольних та один волейбольний майданчики, також багатофункціональний спортивний комплекс.

На захід завітали міністри освіти і науки України Сергій Миколайович Шкарлет, Вадим Маркович Гутцайт – міністр молоді та спорту України. Серед почесних гостей – Світлана Даниленко та Олексій Шкуратов, заступники міністра освіти України, Станіслав Сташевський, перший–віце президент Будівельної палати України, Антолій Дронь, Олександр Ротов, віце-президент Конфедерації будівельників України, віце-президент Будівельної палати України, народний депутат України Микола Голомша, Іван Крулько, перший заступник голови комітету з питань бюджету у Верховній раді ІХ скликання, Наталія Козловська, заступник Міністра розвитку громад та територій України, Микола Томенко – віце-президент Олімпійського комітету України, Олександр Густелєв, заступник голови КМДА, Андрій Андрєєв, депутат Київради VIII скликання, Ірина Чечотка, голова Солом’янської райради держадміністрації м. Києва,  Валерій Безус, голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, Вадим Місюра, віце-президент футболу Києва, Максим Луцький, ректор НАУ, Володимир Бугров, ректор КНУ імені Тараса Шевченка, Володимир Чернєй, ректор Національної академії внутрішніх справ, Андрій Черняк, ректор Національної академії СБУ, Володимир Толубко, ректор Державного університету телекомунікацій, Олександр Рувін,  директор Київського науково-дослідного інституту судових експертиз,   Василь Кремень, президент Національної академії педагогічних наук України, Роман Греба – президент Української федерації учнівського спорту, Вадим Стеценко, голова комітету фізичного виховання і спорту  міністерства освіти і науки  України,  Олександр Яцюнь, голова Київського профспілки працівників освіти і науки. Така велика кількість відповідальних гостей головний показник значення відкриття Центру олімпійської підготовки. Адже саме олімпійські переможці примушують увесь світ слухати наш гімн і дивитися на наш жовто-блакитний стяг!

Першими шановних гостей свята привітали ректор КНУБА Петро Мусійович Куліков та міністр освіти і науки України Сергій Миколайович Шкарлет. Господарі і гості  розписалися на футбольних м’ячах на пам’ять про святкову подію. М’ячі будуть передані в музей КНУБА, як історичні експонати. Після цього розпочався товариський матч між командами з футболу викладачів КНУБА і КНУ імені Тараса Шевченка. В перерві матчу вітали найкращих студентів. І бажали їм досягти ще більших висот в навчанні.

І головне – перший матч на оновленому стадіоні закінчився з рахунком 2:2. І це символічно! В цій зустрічі не було переможених. Тільки переможці – всі студенти-спортсмени, які отримали можливість тренуватися  на прекрасному сучасному стадіоні. І можливо, серед сьогоднішніх гравців є майбутні Олімпійські чемпіони. Побажаємо всім студентам високих спортивних і наукових перемог!

Прес-служба КНУБА


Опубліковано